Pismo zahvale sisačkog biskupa mons. Vlade Košića biskupu Paliću

Biskup Košić "iskreno zahvaljuje na velikodušnom daru od 263.673,91€ za ljude koji su stradali u potresu i za sanaciju šteta koje su nastale od potresa u Sisačkoj biskupiji!"

Sisački biskup mons. Vlado Košić uputio je pismo mons. Petru Paliću, biskupu mostarsko-duvanjskom i apostolskom upravitelju trebinjsko-mrkanskom i predsjedniku Caritasa biskupija Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkan, u kojem "iskreno zahvaljuje na velikodušnom daru od 263.673,91€ za ljude koji su stradali u potresu i za sanaciju šteta koje su nastale od potresa u Sisačkoj biskupiji!", objavljeno je na mrežnoj stranici Caritasa.

Biskup Košić naglašava kako će pristigli novac biti iskorišten za opremanje kuća koje će se uskoro obnavljati te u nabavi grijalica, hrane i drugih potrebnih im stvari, namještaja pa i djelomično i građevinskoga materijala koji im ne će osigurati država.

"Velika Vam hvala na iskazanoj blizini, osobito u molitvi te na pomoći koju ćemo upotrijebiti za obnovu naše Biskupije. Neka Vam Gospodin uzvrati svojim velikodušnim darovima", stoji među ostalim u pismu zahvale biskupa Košića. (kta/caritas.ba)