Korizmena akcija Caritasa biskupija Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkan

"Dobrote tvoje, Jahve, puna je zemlja; nauči me odredbama svojim." (Ps 119,64)

I ove godine na početku korizmenog vremena Caritas biskupija Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkan, nastavljajući svoju dosadašnju tradiciju, potiče i poziva na dobra djela kroz akciju „Zrno ljubavi 2021.“ Ovogodišnja korizmena akcija namijenjena je djeci i mladima koji zbog svojih tjelesnih i mentalnih poteškoća u razvoju za svakodnevno funkcioniranje trebaju pomoć drugih, objavljeno je na mrežnim stranicama Caritasa.

„Caritas Mostar već godinama u svome radu stavlja poseban naglasak na djecu s posebnim potrebama i odrasle osobe s invaliditetom za koje skrbi u svojim ustanovama. Ove godine pozivamo sve vjernike da se u svojim župama uključe u ovu akciju te svojim doprinosom pomognu Caritasu u skrbi za djecu i mlade s tjelesnim i mentalnim poteškoćama u razvoju. Neka vrijeme korizme koje je pred nama bude vrijeme u kojem će nam molitva, post i dobra djela pomoći da se oslobodimo beskorisnih stvari, a vratimo onim bitnim i korisnim po uzoru na Isusa Krista“, stoji u priopćenju Caritasa. (kta/caritas.ba)