Poziv Caritasa BiH: Pomozimo stanovništvu Slovenije!


Caritas BiH poziva na nesebično darivanje i pružanje konkretne pomoći stradalima od poplava u Sloveniji!

Ovih dana nevrijeme je zahvatilo neke od zemalja u našem okruženju, a iza sebe je ostavilo teške posljedice za stanovništvo. Jedna od tih zemalja, koju je najteže zahvatilo nevrijeme, je i Republika Slovenija.

Mi u Caritasu Bosne i Hercegovine, nakon svih pristiglih informacija postavljamo pitanje svima nama i svakome od nas, a što nam je činiti u ovim trenucima kada stanovništvo Slovenije trpi teške posljedice nevremena? Svjesni smo svojih karitativnih mogućnosti, ali isto tako i svega onoga što je tijekom minuloga rata i poraća sve do današnjeg dana nacionalni Caritas Slovenije zajedno s nad/biskupijskim Caritasima učinio za nas u Bosni i Hercegovini, bez obzira na našu nacionalnu i vjersku pripadnost.

Kao i do sada pokažimo širinu svoga ljudskoga srca i pomozimo svim žiteljima Slovenije. Neka i oni osjete našu ljudsku i vjerničku blizinu i zahvalu za sve što su tijekom rata i poraća na razne načine preko Caritasa učinili nama u Bosni i Hercegovini. Nad/biskupije u Bosni i Hercegovini postupit će prema odluci svojih nad/biskupa.

Imajmo povjerenja i učinimo to preko Caritasa Bosne i Hercegovine (www.caritas.ba) uz riječi ljudske zahvale i uz vjerničke molitve:

Pozivom na jedinstveni broj triju bh operatera 17764 donirate 2,00 KM!

Svoj dar uputite izravno preko Caritasa BiH :

UniCredit Bank d.d. Mostar; KM: Transakcijski račun: 338 320 22007 22429

Devizni račun: IBAN BA39 338 060 48937 86133; SWIFT CODE: UNCRBA 22

Iskrena zahvala svim nesebičnim darovateljima i neka Vas dobri Bog blagoslovi uz pozdrav iz

Caritasa Bosne i Hercegovine


long