Uskrsna čestitka Caritasa BiH

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Dragi prijatelji i dobročinitelji Caritasa BiH!

Tijekom korizme hodili smo putem pokore i obraćenja opterećenog prisutnom pandemijom COVID-19. Svatko od nas odlučio se za put vlastitoga hoda. Bili smo svjesni svoje grešnosti, ali i činjenice kako Bog ne želi smrti grešnika. Želi da se obratimo i živimo. I samo posipanje pepelom pomoglo nam je u priznavanju naše ovozemaljske prolaznosti kao i našem osobnom zalaganju kako bismo zadobili oproštenje grijeha. Na kraju toga vremena s cijelom Crkvom u liturgiji uskrsnog bdijenja kličemo riječima Uskrsnog hvalospjeva: „Nek usklikne sad nebesko mnoštvo anđela, nek uskliknu službenici Božji, i s pobjede tolikog Kralja neka jekne trublja spasenja. Nek se raduje i zemlja, tolikim obasjana blijeskom, i rasvijetljene sjajem vječnoga Kralja neka osjeti da je nestalo po čitavome svijetu mraka…“. Kličimo i radujmo se, Gospodin je uskrsnuo, aleluja!

Neka Vas uskrsna radost prati na svim putovima,
na svim raskrižjima Vašega života!
Raduj se, jer nikada nismo sami!
Uskrsli Gospodin je s nama,
naš suputnik i supatnik
u sve dane do svršetka svijeta!

Sretan i blagoslovljen Uskrs uz iskrene pozdrave iz Caritasa BiH: Uskrsnu Gospodin od mrtvih, kako reče; kličimo i radujmo se svi, jer On navijeke vlada, aleluja!

Tomo Knežević, ravnatelj i djelatnici