ZAVRŠENA ADVENTSKA AKCIJA PRIKUPLJANJA POMOĆI ZA BRAĆU LOVRIĆ

Prikupljena sredstva pristigla na račun Caritasa u Sarajevu iznose 22.409,58 KM

Caritas Vrhbosanske nadbiskupije, zajedno sa župnim uredom Prozor i Crvenim križom općine Prozor-Rama, proveo je Adventsku akciju prikupljanja pomoći za braću Lovrić iz Prozora-Rame. "Prikupljena sredstva pristigla na račun Caritasa u Sarajevu iznose 22.409,58 KM te su prikazana u tablici na temelju bankovnog izvatka kojeg stavljamo na raspolaganje ramskim portalima i na uvid javnosti. Ova sredstva će u dogovoru sa župnim uredom Prozor biti utrošena u završne radove na i u samoj kući braće Lovrić", navodi se u priopćenju objavljenom na mrežnoj stranici Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije.

Caritas Vrhbosanske nadbiskupijje također je dodatno sudjelovao u akciji time što je braći Lovrić darovao namještaj, peći za kuću i prehrambene pakete s osnovnim životnim namirnicama.

„Svim sudionicima akcije, donatorima, te medijima kako tiskanim tako i elektroničkim, iskreno zahvaljujemo na njihovoj uključenosti u ovoj plemenitoj misiji. Braći Lovrić želimo sretno i ugodno življenje u vlastitoj kući, a od Boga blagoslov i mir“, navodi se na kraju u priopćenju Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije.

Fotografije

(caritas.ba/kta)