Humanitarna akcija #caritasjeljubav

Socijalno osviještena tvrtka FOX IN A BOX i Caritas Bosne i Hercegovine pokreću humanitarnu akciju za potrebe djece i mladih bez roditeljskog staranja i djece iz socijalno ugroženih obitelji.

Svi igrači koji žele provesti 60 minuta na izuzetno zanimljiv način, rješavajući zagonetke u jednoj od igara u FOX IN A BOX Room escape Sarajevo imaju priliku sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji. Naime, pri rezervaciji bilo koje igre na portalu www.foxinabox.ba, svakim radnim danom, počevši od 21.10.2019. godine, u terminima od 09:30 do 22:30, posjetitelji mogu u predviđeno polje unijeti donacijski kod #caritasjeljubav nakon čega se 10% ukupnog iznosa obavljene kupovine odvaja za humanitarnu akciju.

Akcija se također odnosi i na mobilne igre koje se koriste pri organiziranju team building evenata diljem BiH. Tako će zainteresirane tvrtke, pored izgradnje tima imati mogućnost doniranja 10% ukupnog iznosa team buildinga Caritasu BiH i djeci i mladima u potrebi.

Akcija se organizira u okviru projekta Rischio Minore, koji ima za cilj osnaživanje djece i mladih bez roditeljskog staranja i djece iz socijalno ugroženih obitelji na području Kantona Sarajevo, a provode ga Caritas Bosne i Hercegovine i udruženje Youth for Peace.

(caritas.ba)