Prezentacije grant programa projekta Empower

Caritas Bosne i Hercegovine, u suradnji s partnerima: Udrugom ProReha, Udrugom roditelja i djece s posebnim potrebama Vedri osmijeh, Savezom slijepih Republike Srpske i Udruženjem za uzajamnu pomoć u duševnoj nevolji TK Fenix, poziva vas na:

PREZENTACIJE GRANT PROGRAMA

projekta EMPOWER - Osnaživanje organizacija civilnog društva u socijalnom uključivanju osoba s invaliditetom

Prezentacije će se održati prema sljedećem rasporedu:

SARAJEVO

17.11.2021. god. u 12.00 h, TMP

TRAVNIK

22.11.2021. god. u 12.00 h, Hotel IUT

BIHAĆ

23.11.2021. god. u 12.00 h, Restoran Theatre AS

BANJA LUKA

24.11.2021. god. u 12.00 h, Hotel In

MOSTAR

29.11.2021. god. u 12.00 h, Los Rosales

TREBINJE

30.11.2021. god. u 12.00 h, Hotel Nar

TUZLA

06.12.2021. god. u 12.00 h, Atelje Ismet Mujezinović

Sudionici će tijekom prezentacije dobiti više informacija o projektu EMPOWER kojeg financira Europska unija, kao i o Grant programu u okviru kojeg će biti objavljen Javni poziv za dostavljanje projektnih prijedloga za organizacije civilnog društva čiji je primarni fokus rad s osobama s invaliditetom, uključujući osobe s psihosocijalnim invaliditetom. Na Javni poziv će moći aplicirati organizacije civilnog društva koje imaju sjedište u: regijama Banja Luka (Banja Luka, Kneževo, Kotor Varoš, Laktaši, Prnjavor, Čelinac, Gradiška, Srbac, Mrkonjić Grad, Petrovac, Ribnik, Istočni Drvar, Kupres, Šipovo i Jezero) i Trebinje (Trebinje, Bileća, Gacko, Ljubinje, Berkovići, Nevesinje i Istočni Mostar) te županijama/kantonima: Unsko-sanski, Hercegovačko-neretvanski, Srednjobosanski, Sarajevski i Tuzlanski.

Grant program projekta EMPOWER ima za cilj podržati i povećati socijalne usluge u zajednici i socijalna poduzeća kojima upravljaju organizacije civilnog društva, potičući tako socijalnu uključenost osoba s invaliditetom.

Radujemo se Vašem sudjelovanju!

Radi ograničenog broja mjesta i poštivanja epidemioloških mjera, ljubazno Vas molimo za prijavu sudjelovanja na i.vidackovic(at)caritas.ba

Tim projekta EMPOWER