Besplatni udžbenici učenicima Osnovne i Srednje škole KŠC „Petar Barbarić“ Travnik


Učenicima Osnovne škole kao i Gimnazije u Katoličkom školskom centru „Petar Barbarić“ u Travniku osigurani udžbenici za ovu novu školsku godinu.

Na radost brojnih osnovaca, srednjoškolaca i njihovih roditelja početak ove školske godine izuzetno je uspješan iz razloga, jer su svim učenicima Osnovne škole kao i Gimnazije u Katoličkom školskom centru „Petar Barbarić“ u Travniku osigurani udžbenici za ovu novu školsku godinu.

Udžbenike za Osnovnu školu osiguralo je Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa na čelu s ministrom gosp. Bojanom Domićem, dok su udžbenike za Gimnaziju osigurali prijatelji i humanitarci iz Njemačke Heribert i Ursula Hölz, a koji su 1992. godine pokrenuli poznatu akciju Pomoć BosniBosnienhilfe“ i od tada već 29 godina pomažu ljudima u Bosni i Hercegovini. Već dugi niz godina pomažu i rad ovog Centra, a zahvalnost za njihovu žrtvu i pomoć će pokazati učenici odličnim ocjenama.

Uprava i nastavno osoblje Katoličkog školskog centra u Travniku želi svim učenicima i suradnicima sretnu i uspješnu novu školsku 2021./2022. godinu. (caritas.ba)


long