Djeci u dječjem vrtiću „Sveta Obitelj“ darovano novo igralište


Novo igralište blagoslovio je predsjednik Caritasa Bosne i Hercegovine kardinal Vinko Puljić, nadbiskup metropolit vrhbosanski

Zahvaljujući dobroj suradnji koju Caritas Vrhbosanske nadbiskupije ima s Caritasom Švicarske koji djeluje u Bosni i Hercegovini, realiziran je još jedan vrijedan projekt kroz koji je obnovljeno igralište u Caritasovom vrtiću „Sveta Obitelj“ u Sarajevu.

U četvrtak, 20. siječnja 2022. svečano je otvoreno novo igralište koje je ovom prilikom blagoslovio predsjednik Caritasa Bosne i Hercegovine kardinal Vinko Puljić, nadbiskup metropolit vrhbosanski na radost sve djece, odgojitelja i roditelja.

Na otvaranju su sudjelovali i predstavnici Caritasa Švicarske na čelu s gosp. Danielom Bronkal kao i djeca i djelatnici vrtića Sveta Obitelj, a riječi dobrodošlice i zahvalnosti na prepoznatljivosti ovog vrtića uputio je ravnatelj Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije vlč. Mirko Šimić.

„Ovom prilikom uprava vrtića Sveta Obitelj se u ime djece, roditelja i odgojitelja zahvaljuje na podržanom projektu koji će omogućiti još sigurnije, kvalitetnije i sretnije djetinjstvo našoj djeci“, stoji u priopćenju Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije. (caritas.ba/kta)


long