Nova emisija "Dobro je činiti dobro" o održanoj Konferenciji o zaštiti djece i ranjivih skupina

Caritas Bosne i Hercegovine, pod pokroviteljstvom Biskupske konferencije BiH i uz financijsku potporu Fonda za financiranje pastoralnih projekta za Središnju i Istočnu Europu biskupije Linz, organizirao je konferenciju o zaštiti djece i ranjivih skupina

Caritas Bosne i Hercegovine, pod pokroviteljstvom Biskupske konferencije BiH i uz financijsku potporu Fonda za financiranje pastoralnih projekta za Središnju i Istočnu Europu biskupije Linz (Austrija), organizirao je konferenciju o zaštiti djece i ranjivih skupina.

Konferencija je održana u Nadbiskupijskom sjemeništu „Petar Barbarić“ u Travniku u četvrtak, 7. listopada 2021. s početkom u 11 sati. Ovaj događaj je bio namijenjen svim crkvenim ustanovama/tijelima u Bosni i Hercegovini koji rade s djecom, mladima i ranjivim skupinama. Na konferenciji se okupilo više od 50 sudionika iz Vrhbosanske nadbiskupije, Biskupija Mostar-Duvno, Trebinje-Mrkan i Banjolučke biskupije.

Emisija "Dobro je činiti dobro" Radiotelevizije Herceg-Bosne donosi priču o Konferenciji. (caritas.ba/rtv-hb.com)