Otvorena Caritasova prodajna kućica

Caritas Mostar, u Zagrebačkoj ulici u Mostaru, otvorio prodajnu kućicu upotpunjenu domaćim povrtnim i voćnim proizvodima te proizvodima iz Caritasova podruma.

Caritas biskupija Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkan je tijekom adventa prošle godine ispred upravne zgrade u Zagrebačkoj ulici stanovnicima Mostara predstavio proizvode nastale u Caritasovim radionicama Nazaret, Emanuel i Betlehem. U Caritasu su sretni što je odaziv bio izuzetno dobar te su iz toga razloga danas, 20. lipnja 2022. odlučili na neodređeno razdoblje otvoriti vrata prodajne kućice koju su upotpunili domaćim povrtnim i voćnim proizvodima Caritasove poslovne jedinice „Maslina“ i proizvodima iz Caritasova podruma: vina, rakije i likeri.

Caritasovi djelatnici i volonteri su prethodnih dana marljivo radili na uređenju drvene kućice koja se nalazi na istome mjestu kao i adventskom vremenu, u dvorištu Caritasove upravne zgrade. Zarada od prodaje će biti usmjerena ustanovama i projektima koji skrbe o osobama u stanju potrebe. Plodove zemlje i rada ruku Caritasovih korisnika i djelatnika možete nabaviti svakim radnim danom od 8:00 do 11:00 sati, a dobrodošlicu će vam poželjeti djelatnici Caritasa, osobe s invaliditetom i volonteri.

DOBRODOŠLI!

(caritas.ba/caritas-mostar.ba)