Završna priredba “Najljepše je biti dijete” u vrtiću Sveta Obitelj

U subotu, 18. lipnja u Dječjem vrtiću “Sveta Obitelj” djeca iz predškolske skupine u godini pred polazak u školu “Pčelice” obilježila su kraj vrtićkih dana i početak novih školskih avantura

U subotu, 18. lipnja 2022. u Dječjem vrtiću “Sveta Obitelj”, koji se nalazi u sarajevskom naselju Stup, djeca iz predškolske skupine u godini pred polazak u školu “Pčelice” obilježila su kraj vrtićkih dana i početak novih školskih avantura, objavljeno je na mrežnoj stranici Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije.

Održana je završna svečanost i svečana dodjela malih diploma, nakon toga je uslijedila prava mala matura i svečana večera. Roditelji su za to vrijeme imali priliku družiti se uz pjesmu i osvježenje koje je osigurao Caritas Vrhbosanske nadbiskupije.

Djelatnici Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije i PU DV “Sveta Obitelj” su se potrudili da budući školarci zaista uživaju tog dana, ali i da ugođaj bude nezaboravan i za njihove roditelje. Djeca su svojim nastupima pokazala sve što su naučili u prethodnom razdoblju, pa su svoje vještine i znanje pokazali kroz pjesmice, igrokaze i recitacije te se na taj način pozdravili s jednim životnim poglavljem. Pomagale su im njihove odgojiteljice Andrea Bilić i Andrea Karatović, te učiteljica glazbe Marija Ivančević-Stipić. Na koncu nastupa ravnateljica DV “Sveta Obitelj” dr. sc. s. Kata Ostojić obratila se s nekoliko riječi te predškolcima dodijelila zaslužene diplome.! (caritas.ba/kta)